Valmistaja: Formaloft.fi
Tuotekoodi: Formaloft Industrial sliding door
Saatavuus: Tilaustuote : 30 - 40 työpäivää
0.00€
Veroton: 0.00€

Optiot

Tuotekuvaus: pariliukuovi saranoilla. Voit toki lähettää oman luonnoksen.

Lasit 6 mm turvalasit. Leveys on tässä ovien yhteen laitettuna, Korkeus on ovien ja kiskon heloineen oleva korkeus. Aukko voi olla katon asti tai ei, leveys oltava 50mm suurempi kun aukko.

Projektin vaiheet:

1.  laita omat mitat - saat hinta-arvion lasiseinän toimitukselle. Hintaan sisältyy kehykset ja 6mm lasit. Rahti lasketaan tuotteen rahdituspainon mukaan,  

2.  lähetä meille kuva jossa aukko (olemassa oleva tai tuleva) on kuvassa suorakaiteinen  -  voimme istuttaa  lasiseinää siihen ja näin saadaan havainnollistaviset kuvat tulevasta lasiseinästä ja sen vaikutelmasta tilaan. Malli on kuvan mukainen mutta muutoksia voi tehdä jonkin verran. 

3. jos hinta ja luonnos tyydyttää - lähetämme laskun ja tuotantokuvat hyväksyttäväksi. Laskussa on ennakkomaksu vähintään 50% joka tulkitaan kuten tilausvahvistusmaksu mittatilaustuotteelle eikä kauppaa voi sen jälkeen peruttaa.

4. tuotteella on normaali Suomen lain mukainen takuu ja tuote on oltava tuotantokuvien mukainen.

Toimitukseen kuuluu ovilehden lisäksi, liukuovihelasarja, jossa on kiskot, pyörästöt, stopparit, alaohjuri ja kiinnityspalat, +  peitelista. 

Ovilehti tulee oviaukon eteen peittäen oviaukkoa molemmin puolin noin 20mm. Kiinnitys tulee oviaukon yläpuolelle seinään otsapintaan. Myös kattokiinnitys on mahdollinen. Oviaukon on oltava valmis ja viimeistelty. Eli ovilehti on aina oviaukkoa isompi.

Helat tulee ylöspäin - ovilehden yläreunasta kiskon yläreunaan min. 50 mm + 20 mm kannatin huom.! alas on jätettävä ainakin 5 mm väli.

Kiskon voi asentaa kattoon - ovilehden yläreunasta kiskon yläreunaan min. 50 mm + alas on min. 5 mm väli.

Profiilisetillä voi asentaa joko seinään tai kattoon, alumiiniprofiili pitää sahata asennuksen yhteydessä lopulliseen mittaan. oviaukkoon tulee vastaava kiskopaketti.

Ei sovellu käyttöön jossa ovi halutaan tiiviksi, eikä kovaan käyttöön. Esim. ei kestä kovia potkuja yms. Mattapintainen ovilehti on 40 mm paksuista.

Huom! Kuvassa näkyvä kahva ei kuulu pakettiin.

Lasit valinnan mukaan .

Rakennelman kokoonpanossa oletuksena on että 2 ovilehteä tai ovilehti ja kiinteä ikkuna ovat saman kokoiset. Jos ne ovat eri kokoa - asiasta täytyy ilmoittaa erikseen - hinta pysyy samana.

Pinta-alalta alle 2 m2 tuotteet voidaan toimittaa koottuna. Yli 2 m2 tuotteet usein toimitetaan osina ja kasataan paikan päällä. Kasaus ja asennus ei kuulu hintaan.

Hinta-arvion asennushinnasta saadaan lähettämällä meille valokuvat asennuspaikasta.

Tarkistusmittauskäynti  sovitaan erikseen. Sama mies antaa tarjouksen sisäänkannosta ja asennuksesta. 

Tuote voi tilata maksutapana - "tilisiirto" - näin ollen tilatessa ei tarvitse maksaa ollenkaan.

Lähetämme sopimuksen ja PDF-laskun tarkistettavaksi.