Valmistaja: Formaloft.fi
Tuotekoodi: Formaloft Exclusive
Saatavuus: Tilaustuote : 30 - 40 työpäivää
0.00€
Veroton: 0.00€

Optiot

Formaloft teräksinen ruutulasirakennelma - lasiseinä vaäliseinä 

Tuotekuvaus: pariovi saranoilla ja sivuelementit. Jos leveys on alle 1400 mm - pelkkä pariovi. Voit toki lähettää oman luonnoksen. Teräskehyksen korkeus 30mm , syvyys 40 mm. Jokaisessa ruudussa on oma lasi.

Vakiona on ei lukittava kahva ja saranat. Teräskarmi kuuluu rakennelmaan.

Asennetaan valmiiseen ja viimeistelyyn aukkoon, asennusvaraa suositellaan 5 -10 mm - jos aukko suorakaiteinen!

Projektin vaiheet:

1.  laita omat mitat - saat hinta-arvion lasiseinän toimitukselle. Hintaan sisältyy kehykset ja 6mm lasit. Rahti lasketaan tuotteen rahdituspainon mukaan,  

2.  lähetä meille kuva jossa aukko (olemassa oleva tai tuleva) on kuvassa suorakaiteinen  -  voimme istuttaa  lasiseinää siihen ja näin saadaan havainnollistaviset kuvat tulevasta lasiseinästä ja sen vaikutelmasta tilaan. Malli on kuvan mukainen mutta muutoksia voi tehdä jonkin verran. 

3. jos hinta ja luonnos tyydyttää - lähetämme laskun ja tuotantokuvat hyväksyttäväksi. Laskussa on ennakkomaksu vähintään 50% joka tulkitaan kuten tilausvahvistusmaksu mittatilaustuotteelle eikä kauppaa voi sen jälkeen peruttaa.

4. tuotteella on normaali Suomen lain mukainen takuu ja tuote on oltava tuotantokuvien mukainen.

Rakennelman kokoonpanossa oletuksena on että 2 ovilehteä tai ovilehti ja kiinteä ikkuna ovat saman kokoiset. Jos ne ovat eri kokoa - asiasta täytyy ilmoittaa erikseen - hinta pysyy samana.

Pinta-alalta alle 2 m2 tuotteet voidaan toimittaa koottuna. Yli 2 m2 tuotteiden lasit toimitetaan erikseen ja kasataan paikan päällä. Kasaus ja asennus ei kuulu hintaan.

Hinta-arvion asennushinnasta saadaan lähettämällä meille valokuvat asennuspaikasta.

Lähetämme sopimuksen ja PDF-laskun tarkistettavaksi.