Tuotteemme Formaloft.fi on ainutlaatuinen tuote joka jakaa tilaa, mutta myös luo uutta omaa tilaa jokaisen tarpeisiin.

Formaloft kiinteä sisäikkuna ruutulasit
Formaloft kiinteä sisäikkuna - lasiseinä väliseinä Tilattavan rakennelman mitat ovat koko ikkunan  ulkomitat.Alumiinikehyksen korkeus 30mm , syvyys 40 mm. Jokaisessa ruudussa on oma lasiLasitus: 6 mm laminoitu turvalasiKiinnitetään valmiise..
Formaloft Exclusive ruutulasiseinä -rakennelma
Formaloft teräksinen ruutulasirakennelma - lasiseinä vaäliseinä Tuotekuvaus: pariovi saranoilla ja sivuelementit. Jos leveys on alle 1400 mm - pelkkä pariovi. Voit toki lähettää oman luonnoksen. Teräskehyksen korkeus 30mm , syvyys 40 mm. Jokaise..
Formaloft  Office mittatilaustuote
Formaloft Office lasiseinä vaäliseinä  ruutulasiseinä rakennelmaTuotekuvaus: pariovi saranoilla ja sivuelementit. Jos leveys on alle 1400 mm - pelkkä pariovi. Voit toki lähettää oman luonnoksen.Lasit 6 mm turvalasit.Projektin vaiheet:1.&nbs..
Formaloft Industrial liukuovi / ruutulasiseinä -rakennelma
Tuotekuvaus: pariliukuovi saranoilla. Voit toki lähettää oman luonnoksen.Lasit 6 mm turvalasit. Leveys on tässä ovien yhteen laitettuna, Korkeus on ovien ja kiskon heloineen oleva korkeus. Aukko voi olla katon asti tai ei, leveys oltava 50mm suurempi..
Formaloft liukuovi / ruutulasiseinä -rakennelma
Formaloft liukuovi - lasiseinä vaäliseinä Alumiinikehyksen korkeus 30mm , syvyys 40 mm.  Jokaisessa ruudussa on oma lasi.Projektin vaiheet:1.  laita omat mitat - saat hinta-arvion lasiseinän toimitukselle. Hintaan sisältyy kehykset ja ..
Näytetään 1 - 5 yhteensä 5 (1 Pages)