Tässä tuoteryhmässä hinta muodustuu nelöhinnan mukaan

Mitat ilmoitetaan mm määräisenä.

Liukuovi - karkaistu lasi 8 mm mittojen mukaan
Karkaistu lasi 8mmKirjoita mitat mm OPTIOT- kenttään ja hintalaskuri ilmoittaa hinnan.Ovilehti kannattaa mitata että se on ainakin 20 mm yli aukon reunaa ja 50mm yli aukon korkeutta. Aukon mitta leveys + 40mm x korkeus + 50mm Helasarja ja p..
Valkoinen matta  liukuovi - väliseinä mittojen mukaan
Vakiokokoinen liukuovi - väliseinä - maksimi mitat 1600 x 2700 mm Aukon leveys 500-1580 mm, maksimikorkeus 2600 mmToimitukseen kuuluu: ovilehti, liukuovihelasarja, jossa on kisko 2 - 3m, pyörästöt, stopparit, alaohjuri ja kiinnityspalat.Ovilehti..
Tulisijan vuorauskivet - varaosapalvelu.
Tulisijan vuorauskivet  takkaan, uuniin, puuhellaan, kaminaan. Vermukuliitti  vahvuus 30mm  - kestää 900C lämpötilan.Kiinnitetään tulisijaan. Mahdolliset reijät voidaan porata tavallisella poranterällä.Tulisijan vuorauskiven mitat..
Karkaistu lasi 4mm mittojen mukaan
Karkaistu lasi 4mmKirjoita mitat mm OPTIOT- kenttään ja hintalaskuri ilmoittaa hinnan.Toimitusaika 24 työpäivää..
Karkaistu lasi 5mm mittojen mukaan
Karkaistu lasi 5mmKirjoita mitat mm OPTIOT- kenttään ja hintalaskuri ilmoittaa hinnan.Toimitusaika 24 työpäivää..
Karkaistu lasi 6 mm - mittojen mukaan
Karakaistu lasi 6 mm kirkasLasin mitat ovat  ulkomitat mm. Kirjoita mitat mm OPTIOT- kenttään ja hintalaskuri ilmoittaa hinnan.Toimitusaika 24 työpäivää..
Karkaistu lasi 8 mm - mittojen mukaan
Karakaistu lasi 8 mm kirkasKirjoita mitat mm OPTIOT- kenttään ja hintalaskuri ilmoittaa hinnan.Toimitusaika 24 työpäivääLasin mitat ovat  ulkomitat mm. ..
Karkaistu lasi 10 mm - mittojen mukaan
Karakaistu lasi 10 mm kirkasLasin mitat ovat  ulkomitat mm. Kirjoita mitat mm OPTIOT- kenttään ja hintalaskuri ilmoittaa hinnan.Toimitusaika 24 työpäivää..
Näytetään 1 - 8 yhteensä 8 (1 Pages)